Heinä­veden kunnassa on haetta­vana perus­o­pe­tuksen  (vuosi­luokat 7–9) ja lukion liikunnan päätoi­misen tuntio­pet­tajan määrä­ai­kainen virka 1.8.2024 – 31.7.2025.  

Tule vahvis­ta­maan hyvää työyh­tei­söämme ja ottamaan vastuuta liikunnan ja terveys­tiedon opetuk­sesta uusiin moder­neihin tiloihin. Työsuhde-etuna uuden, monipuo­lisen kunto­salin käyttö, ePassi ja 3 kk veloi­tuk­se­tonta asumista (ks.https://www.heinavesi.fi/asuminen-ja-tontit/) .

Virkaan kuuluu yläkoulun poikien liikunnan opetus, lukion liikunnan opetus sekä valin­naisten liikun­ta­ryh­mien opetus. Virkaan sisältyy myös terveys­tiedon opetusta.

Kelpoi­suus­vaa­ti­mukset määräy­tyvät opetus­toimen henki­löstön kelpoi­suu­desta annetun asetuksen (986/1998) mukai­sesti. Jos muodol­li­sesti päteviä hakijoita ei ole, otetaan huomioon myös hakijoiden sovel­tuva koulutus ja liikunnan alan työko­kemus.  Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Tehtä­vässä nouda­te­taan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on esitet­tävä ennen viran vastaa­not­ta­mista lasten kanssa työsken­te­le­vien rikos­taustan selvit­tä­mi­sestä annetun lain (504/2002) mukainen hyväk­syt­tävä rikos­re­kis­te­riote.

Hakemukset, joihin tulee liittää kelpoi­suutta osoit­tavat todis­tukset sekä nimikir­ja­note tai ansio­luet­telo, toimi­te­taan osoit­tee­seen [email protected] .

Hakemuk­sien tulee olla perillä 3.5.2024 klo 9

Tiedus­telut: rehtori Heli Mikkonen 040 760 3855.

Heinä­ve­dellä 16.4. 2024

Heli Mikkonen

rehtori