Haetaan varhais­kas­va­tuksen lasten­hoi­taja

Heinä­veden kunnan varhais­kas­va­tuk­sessa on haetta­vana 22.5.2024 klo 15.00 mennessä
VARHAIS­KAS­VA­TUKSEN LASTEN­HOI­TAJAN tehtävä 3.6.2024 lukien toistai­seksi tai sopimuksen mukaan.

Kelpoi­suus­vaa­ti­muk­sena varhais­kas­va­tuksen lasten­hoi­tajan tehtä­vään on varhais­kas­va­tus­lain 28 § mukainen kelpoi­suus.
Aloitus­paik­kana on Karvion ryhmä­per­he­päi­vä­koti Pohjois-Heinä­ve­dellä.
Varhais­kas­va­tuksen lasten­hoi­tajan tehtä­viin varhais­kas­va­tuk­sessa kuuluvat lasten kasvatus, opetus ja hoito sekä erilaiset yhteis­työ­teh­tävät.
Lisäksi tehtä­vään kuuluvat yksikön vastaavan tehtävät. Työaika on 38,25 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
Valitun on ennen tehtävän vastaa­not­ta­mista esitet­tävä rikos­re­kis­te­riote.

Edelly­tämme valitulta aitoa kiinnos­tusta työsken­te­lyyn lasten kanssa, pedago­gista ja lapsi­läh­töistä työotetta ja kykyä kohdata lapsi aidosti.
Toivomme hakijalta kokemusta työsken­te­lystä varhais­kas­va­tuk­sessa, myös tukea tarvit­se­vien lasten kanssa sekä hyvät vuoro­vai­kutus- ja yhteis­työ­taidot.

Hakemuksen voi lähettää sähkö­pos­tilla osoit­tee­seen: [email protected] tai
hakemuksen voi lähettää myös postitse osoit­tee­seen Heinä­veden kunta / Varhais­kas­vatus, Kerman­ran­nantie 7, 79700 HEINÄ­VESI.
Kirje­kuo­reen merki­tään HAKEMUS.
Hakemuksen mukaan tulee liittää kelpoi­suutta osoit­tavat todis­tukset. Alkupe­räiset opinto- ja työto­dis­tukset esite­tään mahdol­li­sessa haastat­te­lussa.
Huomaat­tehan “Asumaan Heinä­ve­delle kampanja töihin tulevalle” (www.heinavesi.fi)!

Lisätie­toja antaa varhais­kas­va­tus­joh­taja puh. 040 5224985